Acceptgiro’s drukken in full colour

Acceptgiro's

De acceptgiro verdwijnt in 2023

Nieuwsupdate november 2021;

De acceptgiro verdwijnt. Over anderhalf jaar is het niet meer mogelijk om met een acceptgiro te betalen. Currence de producteigenaar stopt op 1 juni 2023 met het aanbieden en ondersteunen van het bekende gele papiertje omdat Nederlanders er steeds minder mee betalen.

Het gebruik van de acceptgiro is de laatste jaren met 30% per jaar teruggelopen. Het aantal bedrijven en instellingen dat nog acceptgiro’s verstuurt, daalt erg snel. In de afgelopen twaalf maanden halveerde het aantal verzenders van 15.000 naar 7700. We weten dat negen van de tien gedrukte acceptgiro’s tegenwoordig elektronisch worden betaald – via internetbankieren of mobiel bankieren – en vervolgens weggegooid.

Lees hier meer over de alternatieven voor de acceptgiro

Oorspronkelijk nieuwsbericht van 16 augustus 2016

De nieuwste generatie professionele inkjetprinters maakt het voordrukken van acceptgiro’s overbodig.

Met de full colour technologie van de Screen Truepress Jet 520HD  is het nu ook mogelijk om het volledige formulier vanaf een blanco rol papier te drukken. Op deze manier kan er in het gehele formulier variatie in de informatie worden aangebracht, informatie afgestemd op de ontvanger. Met elke OLA zijn eigen brief lay-out.

Acceptgiro’s drukken met veilige dataoverdracht

De aanleveren van de variabele datagegevens; NAW gegevens, rekeningnummers en bedragen vindt plaats via beveiligde: SSH (Secure File Transfer Protocol (SFTP), FTP over SSL (FTPS) of HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS). Vervolgens worden formulieren met de gegevens in hoog volume geprint, voorzien van perforaties en direct gecouverteerd. Veilig en snel jouw acceptgiro’s, combola, OLA’s of nola drukken en verzenden? Dat kan bij Nic. Oud.

Dataveiligheid, informatiebeveiliging en privacy is een verantwoordelijkheid naar onze klanten. Je kunt erop vertrouwen, bij Nic. Oud zijn jouw persoonsgegevens en/of data goed beveiligd.

ISO 27001ISO 27001 logo

Dagelijks verwerken wij persoonsgegevens en/of data in opdracht van derden. Of het nu gaat om gepersonaliseerde direct mail, respons verwerking of de verzendgegevens voor logistieke afhandeling van webshopbestellingen, het zijn persoonsgegevens. Deze datastroom heeft Nic. Oud optimaal beveiligd. Onze beveiligingsmaatregelen, processen en procedures zijn getoetst aan de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd.

Bedrijfsfilm Print & Mail

Target Marketing Direct Mail

Op zoek naar een alternatief voor de acceptgiro?

Neem contact op!

NIEUW: De acceptgiro in combinatie met een Tikkie QR code

In maart 2019 lanceert Nic. Oud, in samenwerking met Tikkie, de conversie verhogende direct mail met gepersonaliseerde Tikkie QR code. Met deze innovatie van Tikkie wordt het betaalgemak van online gecombineerd met de kracht van direct mail. Door een unieke Tikkie QR code op een brief of mailing te printen is het nu mogelijk om direct vanaf papier een product te bestellen of een bedrag te doneren. Om vervolgens online af te rekenen via de eigen bank. Super makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Het verhoogt de conversie van een direct mailing.

Meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van een Tikkie QR code?  Lees hier het artikel op onze website. Of neem direct contact op!

Tikkie QR: voor direct mail met betaalgemak!

direct meil met Tikkie QR