Acceptgiro’s drukken in full colour

Acceptgiro's

Nieuwsupdate november 2021;

De acceptgiro verdwijnt in 2023

De acceptgiro verdwijnt. Over anderhalf jaar is het niet meer mogelijk om met een acceptgiro te betalen. Currence de producteigenaar stopt op 1 juni 2023 met het aanbieden en ondersteunen van het bekende gele papiertje omdat Nederlanders er steeds minder mee betalen.

Het gebruik van de acceptgiro is de laatste jaren met 30% per jaar teruggelopen. Het aantal bedrijven en instellingen dat nog acceptgiro’s verstuurt, daalt erg snel. In de afgelopen twaalf maanden halveerde het aantal verzenders van 15.000 naar 7700. We weten dat negen van de tien gedrukte acceptgiro’s tegenwoordig elektronisch worden betaald – via internetbankieren of mobiel bankieren – en vervolgens weggegooid.

Lees hier meer over de alternatieven voor de acceptgiro

Oorspronkelijk nieuwsbericht van 16 augustus 2016

De nieuwste generatie professionele inkjetprinters maakt het voordrukken van acceptgiro’s overbodig.

Met de full colour technologie van de Screen Truepress Jet 520HD  is het nu ook mogelijk om het volledige formulier vanaf een blanco rol papier te drukken. Op deze manier kan er in het gehele formulier variatie in de informatie worden aangebracht, informatie afgestemd op de ontvanger. Met elke OLA zijn eigen brief lay-out.

Acceptgiro’s drukken met veilige dataoverdracht

De aanleveren van de variabele datagegevens; NAW gegevens, rekeningnummers en bedragen vindt plaats via beveiligde: SSH (Secure File Transfer Protocol (SFTP), FTP over SSL (FTPS) of HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS). Vervolgens worden formulieren met de gegevens in hoog volume geprint, voorzien van perforaties en direct gecouverteerd. Veilig en snel jouw acceptgiro’s, combola, OLA’s of nola drukken en verzenden? Dat kan bij Nic. Oud.

Dataveiligheid, informatiebeveiliging en privacy is een verantwoordelijkheid naar onze klanten. Je kunt erop vertrouwen, bij Nic. Oud zijn jouw persoonsgegevens en/of data goed beveiligd.

ISO 27001ISO 27001 logo

Dagelijks verwerken wij persoonsgegevens en/of data in opdracht van derden. Of het nu gaat om gepersonaliseerde direct mail, respons verwerking of de verzendgegevens voor logistieke afhandeling van webshopbestellingen, het zijn persoonsgegevens. Deze datastroom heeft Nic. Oud optimaal beveiligd. Onze beveiligingsmaatregelen, processen en procedures zijn getoetst aan de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd.

Voor meer informatie over direct mail met een persoonlijke boodschap nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Deel dit bericht:

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. https://youtu.be/qk4vsvLOEIc De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Het toevoegen van een pasje...
Lees verder...

Nic. Oud verdubbelt Paperwrap capaciteit

Ben je op zoek naar een alternatief voor het verpakken van je magazines of brochures? Naast het verpakken in folie biedt Nic. Oud de Paperwrap, de verzendverpakking van papier. “Sinds een jaar of tien verpakken wij brochures en bladen in...
Lees verder...

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

icon-contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Nieuw: Sealpapier hét alternatief voor sealen in folie

Sealpapier is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Sealpapier, verzendverpakking zonder poespas Sealpapier is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder...

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?