De voordelen van een Brievenbuspakketje

NWS_Brievenbuspakketje

Verstuur je producten in een brievenbuspakketje? Dan profiteer je bij Nic. Oud van scherpe verzendtarieven en volumekortingen! De bijkomende voordelen van brievenbuspakketjes zijn:

  • De verzending is goedkoper dan een standaard pakket dat niet door de brievenbus past
  • Het brievenbuspakketje heeft ook een Track & Trace code
  • De klant hoeft niet thuis te zijn om het product te ontvangen
  • Binnen Nederland wordt het de volgende werkdag bezorgd (indien op een werkdag besteld)
  • Duurzaamheid, het is compact en er is zelden vulmateriaal nodig

#1 adres voor je brievenbuspakketje

Voor de gehele fulfilment van brievenbuspakketjes ben je bij ons aan het goede adres! Opslag van de voorraad, pakketten vullen, verpakken, etiketteren en verzenden kunnen wij allemaal onder één dak. Dat maakt ons flexibel, snel en betrouwbaar. Jij levert de data en wij regelen de rest, daar heb je geen omkijken meer naar! Een sample toevoegen van een nieuw product of een andere verrassing voor je klant meesturen zijn voorbeelden van de extra mogelijkheden die wij bieden.

Subscription box fulfilment voor subscription-based eCommerce

Wij werken ook voor webwinkels die abonnementen aanbieden voor fysieke producten. Subscription Box Fulfilment voor Subscription-based eCommerce in marketingjargon. Van beautyproducten, koffie tot ondergoed, je sluit een abonnement af en ontvangt de producten periodiek per post. De producten worden door de leverancier kant en klaar aangeleverd in de verzendverpakking of wij verzorgen het inpakken van de producten in een geschikte verzendverpakking.  De adressen voor de verzending ontvangen we via de gekoppelde webshop of via een beveiligde server. Het product wordt geadresseerd en nog dezelfde dag verzonden naar de klant in zowel binnen- als buitenland. Op abonnementen gebaseerde e-commerce is een businessmodel waarmee klanten zich simpel op terugkerende basis kunnen abonneren op producten of diensten. Dit model kan de Customer Lifetime Value van een klant aanzienlijk verhogen.

Afmeting van brievenbuspakketten

  • Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm
  • Gewicht: maximaal 2 kg
  • Inhoud: kleine, platte producten

Wij hebben voor elk pakket aan wensen een oplossing. Wil je advies over de meest geschikte verpakking, of een maatwerkoplossing voor het verzenden van jouw specifieke producten? Wij helpen je graag met een helder en passend verpakkingsadvies.

Neem contact met ons op dan vertellen we je graag meer!

Contact!