De voordelen van een Brievenbuspakketje

NWS_Brievenbuspakketje

Verstuur je producten in een brievenbuspakketje? Dan profiteer je bij Nic. Oud van scherpe verzendtarieven en volumekortingen! De bijkomende voordelen van brievenbuspakketjes zijn:

  • De verzending is goedkoper dan een standaard pakket dat niet door de brievenbus past
  • Het brievenbuspakketje heeft ook een Track & Trace code
  • De klant hoeft niet thuis te zijn om het product te ontvangen
  • Binnen Nederland wordt het de volgende werkdag bezorgd (indien op een werkdag besteld)
  • Duurzaamheid, het is compact en er is zelden vulmateriaal nodig

#1 adres voor je brievenbuspakketje

Voor de gehele fulfilment van brievenbuspakketjes ben je bij ons aan het goede adres! Opslag van de voorraad, pakketten vullen, verpakken, etiketteren en verzenden kunnen wij allemaal onder één dak. Dat maakt ons flexibel, snel en betrouwbaar. Jij levert de data en wij regelen de rest, daar heb je geen omkijken meer naar! Een sample toevoegen van een nieuw product of een andere verrassing voor je klant meesturen zijn voorbeelden van de extra mogelijkheden die wij bieden.

Subscription box fulfilment voor subscription-based eCommerce

Wij werken ook voor webwinkels die abonnementen aanbieden voor fysieke producten. Subscription Box Fulfilment voor Subscription-based eCommerce in marketingjargon. Van beautyproducten, koffie tot ondergoed, je sluit een abonnement af en ontvangt de producten periodiek per post. De producten worden door de leverancier kant en klaar aangeleverd in de verzendverpakking of wij verzorgen het inpakken van de producten in een geschikte verzendverpakking.  De adressen voor de verzending ontvangen we via de gekoppelde webshop of via een beveiligde server. Het product wordt geadresseerd en nog dezelfde dag verzonden naar de klant in zowel binnen- als buitenland. Op abonnementen gebaseerde e-commerce is een businessmodel waarmee klanten zich simpel op terugkerende basis kunnen abonneren op producten of diensten. Dit model kan de Customer Lifetime Value van een klant aanzienlijk verhogen.

Afmeting van brievenbuspakketten

  • Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm
  • Gewicht: maximaal 2 kg
  • Inhoud: kleine, platte producten

Wij hebben voor elk pakket aan wensen een oplossing. Wil je advies over de meest geschikte verpakking, of een maatwerkoplossing voor het verzenden van jouw specifieke producten? Wij helpen je graag met een helder en passend verpakkingsadvies.

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?