Subscription-Box-1920x260

Subscrition Box Fulfilment

Voor startups en doorgroeiers

Subscription boxes – abonnementen op vooral consumentenproducten – zijn nog altijd booming. Heb je een nieuw abonnementsmodel in de markt gezet en wil je de afhandeling from scratch uitbesteden? Of is je concept inmiddels zó succesvol dat de logistiek een pijnpunt wordt? Subscription box fulfilment van Nic. Oud lost dit permanent op, terwijl jij zelf het overzicht houdt.

Subscription box fulfilment geeft groei

Gemak, zekerheid en tevreden klanten! Dat krijg je wanneer je als subscription box retailer kiest voor een fulfilmentpartner. Strategisch een slimme zet, want vooral in de scale-upfase gaat je aandacht uit naar marketing, financiering, klantenservice en inkoop. Wij geven je operationele organisatie lucht – ook bij piekdrukte. Dit versnelt de groei van je subscription business.

Unieke unboxing-ervaring door fulfilment

Een abonnement is snel afgesloten, maar met twee muisklikken is je klant ook zó vertrokken. Hij of zij moet dus een goed gevoel houden bij je product. Strakke service en persoonlijke communicatie dragen sterk bij aan de klanttevredenheid. Het leveren van een unieke unboxing-ervaring hoort hier ook in thuis; een van onze specialiteiten als fulfilmentpartner!

Subscription box fulfilment van Nic. Oud omvat

  • meedenken over merkbeleving
  • samenstellen en assembleren
  • opslag en voorraadbeheer
  • personaliseren en adresseren
  • schaalbare verwerkingscapaciteit
  • betaalbaar wereldwijd verzenden

Merkbeleving en de verzendverpakking

De verzendverpakking moet je product beschermen tijdens het vervoer. Maar daarnaast is het een canvas voor het versterken van je merkidentiteit. Je kunt er visueel echt mee uitpakken. Wij helpen graag bij het uitdenken van een optimaal functionele verzendverpakking met een eigen touch en maximale attentiewaarde.

Assemblage en pakketten samenstellen

Verpakken in zijdepapier, het interieur van de box ontwerpen of een sample toevoegen? Aan subtiele details als dit besteden wij veel aandacht. We pakken de meest uiteenlopende productverpakkingen om. Ook kunnen we sturen op productiebatches of houdbaarheid van de onderdelen in je box. En je kunt het servicepakket uitbreiden naarmate je bedrijf groeit.

Voorraadbeheer en supply chain management

Voorraadbeheer is een sleutelonderdeel van de subscription commerce supply chain. Aan de hand van verkoopprognoses kunnen we de voorraad continu optimaliseren. Zo voorkomen we restanten of juist tekorten. Ons serviceportal geeft jou real-time controle over je voorraad. Niet alleen van verzendklare boxen maar ook van het verpakkingsmateriaal en de diverse box-onderdelen.

Personaliseren en opschalen

Zeiden we al dat we extreem flexibel zijn? Wij bewegen mee met je capaciteitsbehoefte en zijn goed voorbereid op verwachte pieken, zoals bij marketingcampagnes en feestdagen. Daarnaast kunnen
we subscription boxes handmatig en machinaal onbegrensd personaliseren, op inhoud, bijlages en verpakking. Hiermee maak je van elk gepland uitpakmoment tóch een cadeautje!

Betaalbaar wereldwijd verzenden

Jaarlijks verstuurt Nic. Oud meer dan 170 miljoen zendingen, wereldwijd met een gunstige overkomstduur. Voor het versturen van brievenbuspakjes en pakketten profiteer je van onze scherpe verzendtarieven en volumekortingen. Wij werken alleen samen met (internationale) distributiepartners die aansluiten bij ons hoge kwaliteitseisen.

IT-integratie bij subscription box fulfilment

De fulfilmentoperatie loopt op rolletjes dankzij een beveiligde datakoppeling tussen jouw subscription e-commerceplatform en onze systemen. Dit is essentieel voor onder meer het doorgeven van orders, synchroniseren van artikel- en voorraadinformatie, orderstatus en track & trace-gegevens van onze vervoerders. Wij koppelen de meest uiteenlopende systemen en werken ook met plug-ins als Shopify, WooCommerce en Magento.

Uiteraard denken onze fulfilmentspecialisten graag met je mee. Neem direct contact op voor fulfilmentadvies of een offerte op maat.

Subscribtion box Fulfilment advies nodig?

Vraag het onze specialist

Coert Knijnenberg
+31(0)72 567 1045
cknijnenberg@nicoud.nl

icon-contact

Fulfilment uitbesteden?

Wil jij je fulfilment goed op de rit hebben? Neem direct contact op met één van onze fulfilment specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Nieuw: Sealpapier hét alternatief voor sealen in folie

Sealpapier is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Sealpapier, verzendverpakking zonder poespas Sealpapier is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder...

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?