De chocoladekaart, valt in de smaak

Chocoladekaart NicOud

Binnenkort een jubileum, feestdag, opening van de nieuwe vestiging of een speciaal moment? Stuur een originele direct mail die in de smaak valt, stuur de chocoladekaart. Chocolade doet het altijd goed!

De chocoladekaart

chocoladekaart Sinetrklaas

 

Deze topkwaliteit Belgische chocolade kan voorzien worden van een standaard thema bedrukking, een eigen ontwerp, logo, foto of een combinatie van beelden.

De chocoladekaart heeft een afmeting van 160 x 110 mm, weegt 150 gram en is verkrijgbaar in melk-, witte en pure UTZ gecertificeerd*  chocolade.

Persoonlijke touch

Het luxe geschenkdoosje is voorzien van een venster en is verkrijgbaar in meerder kleuren. De chocolade kaart wordt vervolgens verpakt in een stevig verzenddoosje voorzien van adresetiket. Wil je een extra persoonlijke touch toevoegen? Dan printen wij voor jou het kaartje en voegen we deze toe aan de verzending.

Chocoladekaart Alkmaar

Op zoek naar direct mail die in de smaak valt?

Vraag hier informatie aan!

De chocolade kaart

  • Smakelijke direct mail voorzien van haarscherpe bedrukking;Chocolade kaart met kaart
  • Topkwaliteit Belgische chocolade;
  • Verpakt in luxe geschenkverpakking met een venster;
  • Toevoegen van kaartje voor persoonlijke touch;
  • Minimale bestelhoeveelheid 750 stuks;
  • Verzenddoosje wordt voorzien van adresetiket.

*UTZ is een wereldwijd certificeringsprogramma voor duurzame landbouw producten. Hierbij worden lokale boeren en telers geholpen om over te stappen op duurzame productiemethodes die zowel de kwaliteit van het product waarborgen als de opbrengst van hun werk verhogen. Hierdoor gaat de levensstandaard van deze boeren omhoog, wordt de natuur bewaard en is de chocolade van hoge kwaliteit.