Document fulfilment

Document fulfilment

Vraagt jouw klant of prospect de nieuwe product brochure aan, kaarten – of welk ander document dan ook. Je wilt deze documenten laten verzenden? Kies dan voor Document fulfilment bij Nic. Oud. Wij zorgen voor rechtstreekse verzending. Uit magazijnvoorraad, of naar behoefte dezelfde dag nog geprint en verzonden. Printing on demand.

Printing on demand is slim document fulfilment

Bij Printing on demand (POD) wordt een document, dat kunnen zijn folders, brochures, syllabi of formulieren, geprint als er een bestelling voor is. Met POD voor document fulfilment voorkom je, dat  vooraf geprinte materialen ’te’ lang op voorraad blijven liggen en dan niet meer actueel zijn. Met POD voorkom je zo verspilling. Het realtime printen van de bestelde documenten kunnen wij koppelen aan jouw webshop, dit maakt de doorlooptijd van bestelling tot verzending nog korter.

Warehouse management

Je wilt een permanente vinger aan de pols. Wij zorgen ervoor: professionele opslag en voorraadbeheer, dankzij hoogwaardige procesbeheersing.

Veilige dataoverdracht en koppeling aan jouw CRM- en ERP-systemen

Nic Oud biedt de mogelijkheid om door middel van een beveiligde verbinding databestanden met onder andere persoonsgegevens via internet te verzenden. De verzending van de databestanden tussen cliënt en de server verloopt volledig versleuteld. Je kunt zowel SFTP, FTPS als HTTPS hiervoor gebruiken. Om toegang tot onze server te krijgen heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze kun je met de instructies aanvragen bij jouw contactpersoon bij Nic. Oud.

We beschikken over een uitgebreide hoeveelheid mogelijkheden en actuele software om rechtstreeks te koppelen aan jouw CRM- en ERP-systemen. Jouw organisatie hoeft dus niet te beschikken over aparte systemen of deze aan te schaffen. Zo heb je:

  • Complete integratie met jouw eigen processen
  • Up-to-date verslaglegging
  • Permanente controle

Maximaal gepersonaliseerde documenten en zendingen vergroten de impact en het effect van jouw zending, eventueel gecombineerd met uit voorraad / voorgedrukte documenten. Professioneel geprint, in kleur,of zwart/wit en perfect afgewerkt.