Document-fulfilment-Syllabi--1920x260

Document Fulfilment

Uit voorraad of geprint op bestelling

Wil je het verzenden van documenten handiger aanpakken? Document fulfilment van Nic. Oud is hiervoor de meest efficiënte oplossing. Rechtstreeks uit jouw magazijnvoorraad of ‘vers van de pers’ op bestelling geprint. Op-en-top flexibel en altijd razendsnel gerealiseerd! ’s Ochtends door jouw klant besteld, dezelfde (werk)dag nog afgehandeld en wereldwijd verzonden.

Document fulfilment, verzending uit voorraad

Het verzenden van documenten uit voorraad werkt uitstekend bij productbrochures, kaarten, formulieren, syllabi die langere tijd actueel blijven. Het spreekt daarbij voor zich dat wij zorgdragen voor professionele opslag en optimaal voorraadbeheer.

Printing on demand: extra slim document fulfilment

Bij printing on demand (POD) printen we documenten zodra een bestelling is geplaatst. Het voorkomt dat verouderde, al gedrukte voorraad in de papiershredder eindigt. Verspilling van materiaal én zonde van de gemaakte kosten. Ook POD heeft een ultrakorte doorlooptijd van order tot verzending, zelfs bij complexere bestellingen.

Gepersonaliseerde document fulfilment

Als aantrekkelijke optie bij documentfulfilment bieden we printen met variabele data aan. Hierdoor ontvangt klant A een document met andere inhoud dan klant B en C. Maximaal gepersonaliseerde documenten – eventueel gecombineerd met documenten uit voorraad – vergroten de impact van je zending. Een uitgekiend instrument bij offline-targetmarketing!

Koppeling aan CRM- en ERP-systemen

Uiteraard loopt verzending via onze server veilig en volledig versleuteld. We kunnen jouw CRM- en ERP-systemen ook rechtstreeks koppelen aan onze digitale systemen. Hiervoor heb je geen speciale software nodig. Deze koppeling heeft grote voordelen:

  • complete integratie met je eigen processen
  • up-to-date verslaglegging
  • permanente controle

Jouw data veilig bij Nic. Oud (ISO 27001)

Dagelijks verwerken wij persoonsgegevens en/of data in opdracht van derden – voor gepersonaliseerde direct mail, responsverwerking en de verzendgegevens voor logistieke afhandeling van webshopbestellingen. Deze datastroom heeft Nic. Oud optimaal beveiligd. Onze beveiligingsmaatregelen, processen en procedures zijn getoetst aan de ISO-standaard voor informatiebeveiliging. Wij voeren dan ook al jaren het certificaat ISO 27001.

Voor meer informatie over documentfulfilment: neem contact op met de specialisten van Nic. Oud. Zij vertellen je ook graag meer over sealen, papierverpakken en couverteren van documenten. En natuurlijk over onze verzendoplossingen.

Contact

Fulfilment uitbesteden?

Wil jij je fulfilment goed op de rit hebben? Neem direct contact op met één van onze fulfilment specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Uitbreiding e-fulfilment capaciteit

Wil jij je webwinkellogistiek uitbesteden en ben je op zoek naar een betrouwbare e-fulfilment partner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan al jaren op rij in de top van de beste e-business bedrijven van Nederland...
Lees verder... about Uitbreiding e-fulfilment capaciteit

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?