Nic. Oud versterkt marktaandeel met overname Zelos

Pand Nic. Oud Heerhugowaard

Persbericht overname Zelos: HEERHUGOWAARD, 27 mei 2015 – Nic. Oud heeft Zelos Direct Mail BV overgenomen. Daarmee vergroot Nic. Oud zijn aandeel in de markt van creatie en productie van direct mail in 1-op-1 communicatie.

Overname Zelos past binnen onze ontwikkeling

Volgens Patrick Oud, algemeen directeur van Nic. Oud past de overname Zelos uitstekend bij de sterke ontwikkelingen die het bedrijf ontplooit op het gebied van ’targeting’. “Zelos is sterk gefocust op de productie van direct mail-uitingen met vergaande personalisatie. Juist op dit punt zetten we momenteel sterk in binnen onze bedrijfspijler Targeting. Zo heeft Nic. Oud onlangs geïnvesteerd in de allernieuwste technologie met een fullcolour rotatie-inkjetmachine en afwerking. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen met individueel drukwerk. Door de toevoeging van Zelos aan ons bedrijf verbreden we onze dekking in de markt verder.”

Over Nic. Oud

Nic. Oud is al ruim 35 jaar toonaangevend in direct mail en fulfilment. Vanuit de vestiging in Heerhugowaard wordt gewerkt met 160 vaste medewerkers voor  bedrijven in heel Europa. Het dienstenaanbod is verdeeld in vier ‘pijlers’: Print & Mail, Fulfilment, Weblogistics en Targeting.

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?