Start productie voor individueel drukwerk

Targeting, individueel drukwerk

Een nieuwe mijlpaal in het ruim 35-jarige bestaan van Nic. Oud. Op donderdag 5 februari hebben wij samen met een select aantal genodigden onze nieuwe Dainippon Screen TruePress Jet 520HD officieel in gebruik genomen. Daarmee zetten we als eerste in Europa de nieuwe standaard voor hoogstpersoonlijke 1-op-1 communicatie in print. Een aanpak die we bij Nic. Oud hebben geclusterd onder de noemer ‘Targeting‘, een van de vier pijlers onder ons bedrijf. Individueel drukwerk binnen uw doelgroep.

Inkjet Printer ScreenTargeting_Inkjet_Printer

 

 

 

Targeting volgens Nic. Oud

Targeting 1op1 communicatie

Targeting volgens Nic. Oud

Tijdens het event werd duidelijk wat Targeting bij Nic. Oud inhoudt en luisterden we naar een inspirerend verhaal over het belang van big data en data-analyse door Dr. Frans Feldberg van Amsterdam Center for Business Analytics.

Inkjet papier rollenPresentatie big data inkjetprinter


Inspelen op individuele behoeften

Goed luisteren naar je klanten. Hoe belangrijk dat is, behoeft geen uitleg. Dat is immers de essentie van succesvol ondernemen. Maar om goed te kunnen luisteren, is het minstens zo belangrijk om goed te weten en te begrijpen wat je klant wil en nodig heeft. Inspelen op zijn of haar persoonlijke, individuele behoefte en belangstelling – en daar een relevant aanbod op doen.

Campagne Targeting Nic. OudInzet big data voor individueel drukwerk

Op dat vlak hebben wij een unieke, nieuwe slag gemaakt. Een slag waarmee u als opdrachtgever het verschil kunt maken. We helpen u om uw aanbod in direct mail nog gerichter en persoonlijker bij úw klant te krijgen. In de digitale wereld is communicatie op maat, aan de juiste persoon op het juiste moment,  inmiddels primair dankzij de ongelofelijke hoeveelheid data die we beschikbaar hebben. Nu dus ook toepasbaar offline, versturen van hoogstpersoonlijke mailingen, via Nic. Oud.

Ondernemers en bedrijven slaan de weg in naar optimale 1-op-1 benadering van klanten, en Nic. Oud bedient u daar graag in. We faciliteren uw groei, als offline specialist, business generator en kenniscentrum.

Informeer direct naar de mogelijkheden om Targeting in te zetten voor uw marketingcommunicatie bij onze Targeteers

Meer weten over onze Targeting expertises?

Kijk direct hier