The Cooking Papers van Crown Van Gelder

Cooking Papers

Het management van papierfabriek Crown Van Gelder heeft het personeel in december verrast met een uniek gepersonaliseerd kookboek. De ruim 300 medewerkers ontvingen het boek, met de toepasselijke titel “The Cooking Papers”, uit handen van hun afdelingsmanager. Het kookboek is zo bijzonder omdat het voor iedere medewerker gepersonaliseerd is met naam en een persoonlijk voorwoord.

The Cooking Papers

The Cooking Papers is volledig geprint op papier uit de eigen Crown Letsgo inkjet range. De culinaire foto’s bij de recepten geven een geweldige indruk van de hoge afdrukkwaliteit van de Crown Letsgo High-speed Inkjet papers. De papierfabriek uit Velsen in Noord-Holland, illustreert hiermee op prachtige wijze de kwaliteit en innovatieve mogelijkheden van high-speed inkjet printen. Recepten met als basisingrediënt het speciaal door Crown Van Gelder ontwikkelde papier, Crown Letsgo Matte ColorPro.

Cooking Paper

 Zeer persoonlijk geschenk

Het boek bestaat uit drie keer een persoonlijk voorwoord van respectievelijk; de CEO, de afdelingsmanager en de continuous improvement manager. In het voorwoord lezen de medewerkers een persoonlijke boodschap. Na de voorwoorden volgen de eenvoudig te bereiden en smakelijke recepten die zijn voorzien van prachtige foto’s. Het laat perfect zien hoe je communicatie meer dynamisch en effectief kunt maken.

Cooking Papers

Het kookboek is bij Nic. Oud geprint op de Truepress Jet 520 HD. Bekijk hier de video, het printen van The Cooking Papers.

Met Inkjettechnologie meer mogelijk

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een persoonlijke uitgave? Neem dan direct contact op!

Contact