Uitbreiding fulfilmentcapaciteit voor online groei

Uitbreiding efulfilment

Nic. Oud heeft zijn diensten uitgebreid en de opslagcapaciteit met 2.500 m2 vergroot op een nieuwe locatie in Alkmaar.  Deze schaalbare capaciteitsvergroting komt bovenop de beschikbare 25.000 m2 productie- en opslagruimte van de hoofdvestiging in Heerhugowaard.

Meer fulfilmentcapaciteit

Door de aanhoudende groei van het aantal online bestellingen groeit het voorraadvolume en assortiment van onze klanten. Ook zien wij dat steeds meer bedrijven hun B2B fulfilment bij ons onder brengen en bestaande klanten hun afzetmarkt uitbreiden; aldus Leo Caster, accountmanager Weblogistics bij Nic. Oud. Bij onze hoofdvestiging lopen we tegen de grenzen aan van onze capaciteit. Daarom hebben wij besloten een tweede magazijn te openen.

Fulfilmentcapaciteit

Uitbreiding naar buitenland

Directe aanleiding hiervoor is een verzoek van Heineken International. Online Drinks bv, e-commerce dochter van Heineken International, heeft naast de e-fulfilment van The SUB en Torps voor Nederland ook Duitsland en Oostenrijk bij Nic. Oud ondergebracht. “Wij wilden de logistieke keten verder optimaliseren én diverse markten vanuit één locatie bedienen”. Aldus Jan van Ballegooijen, e-Commerce Logistics Operations Manager bij Heineken International.  “Nic. Oud heeft zich wederom bewezen als een betrouwbare en flexibele partner. Zij konden hun capaciteit in zeer korte tijd voor ons verdrievoudigen”.

Op zoek naar een professionele Fulfilment partner?

Neem contact op!
The SUB in het kort: Thuis vers getapt bier. Perfect gekoeld. Keuze uit ruim 15 wereldbieren in 2 liter Torps. Voor het echte werk zijn er The SUB Torp koelkasten en speciaal ontworpen glazen beschikbaar. Bekijk hier de video

Nic. Oud vermelding Emerce 100

Emerce 100 Nic. Oud

Méér dan e-fulfilment

Nic. Oud doet nog veel meer voor Heineken. Zo verzorgen wij ook de fulfilment naar hun zakelijke klanten. We voorzien menig grand café, bar en restaurant van gepersonaliseerde horecakaarten, printed-on-demand in de zo herkenbare huisstijl. Voor introductie-campagnes verzorgen we handling en verzending van samples. Er staat POS-materiaal en promotioneel drukwerk op afroep van klanten beschikbaar voor fijndistributie. Kortom; een compleet aanbod van diensten op gebied van fulfilment, gepersonaliseerd printen en distributie van goederen, zowel B2B als B2C.

Wil je informatie over het outsourcen van jouw e-Fulfilment? Met plezier staat een van onze specialisten je te woord.