Uitbreiding fulfilmentcapaciteit voor online groei

Uitbreiding efulfilment

Nic. Oud heeft zijn diensten uitgebreid en de opslagcapaciteit met 2.500 m2 vergroot op een nieuwe locatie in Alkmaar.  Deze vergroting van de fulfilmentcapaciteit komt bovenop de beschikbare 25.000 m2 productie- en opslagruimte van de hoofdvestiging in Heerhugowaard.

Meer fulfilmentcapaciteit

Door de aanhoudende groei van het aantal online bestellingen groeit het voorraadvolume en assortiment van onze klanten. Ook zien wij dat steeds meer bedrijven hun B2B fulfilment bij ons onder brengen en bestaande klanten hun afzetmarkt uitbreiden; aldus Leo Caster, accountmanager Weblogistics bij Nic. Oud. Bij onze hoofdvestiging lopen we tegen de grenzen aan van onze capaciteit. Daarom hebben wij besloten een tweede magazijn te openen.

Fulfilmentcapaciteit

Uitbreiding naar buitenland

Directe aanleiding hiervoor is een verzoek van Heineken International. Online Drinks bv, e-commerce dochter van Heineken International, heeft naast de e-fulfilment van The SUB en Torps voor Nederland ook Duitsland en Oostenrijk bij Nic. Oud ondergebracht. “Wij wilden de logistieke keten verder optimaliseren én diverse markten vanuit één locatie bedienen”. Aldus Jan van Ballegooijen, e-Commerce Logistics Operations Manager bij Heineken International.  “Nic. Oud heeft zich wederom bewezen als een betrouwbare en flexibele partner. Zij konden hun fulfilmentcapaciteit in zeer korte tijd voor ons verdrievoudigen”.

Op zoek naar een professionele Fulfilment partner?

The SUB in het kort: Thuis vers getapt bier. Perfect gekoeld. Keuze uit ruim 15 wereldbieren in 2 liter Torps. Voor het echte werk zijn er The SUB Torp koelkasten en speciaal ontworpen glazen beschikbaar.

Méér dan e-fulfilment

Nic. Oud doet nog veel meer voor Heineken. Zo verzorgen wij ook de fulfilment naar hun zakelijke klanten. We voorzien menig grand café, bar en restaurant van gepersonaliseerde horecakaarten, printed-on-demand in de zo herkenbare huisstijl. Voor introductie-campagnes verzorgen we handling en verzending van samples. Er staat POS-materiaal en promotioneel drukwerk op afroep van klanten beschikbaar voor fijndistributie. Kortom; een compleet aanbod van diensten op gebied van fulfilment, gepersonaliseerd printen en distributie van goederen, zowel B2B als B2C.

Wil je informatie over het outsourcen van jouw e-Fulfilment? Met plezier staat een van onze specialisten je te woord.

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. https://youtu.be/qk4vsvLOEIc De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Het toevoegen van een pasje...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Duurzamer en voordelig verzenden, voorsprong met papieren Biosiel®

Wil je duurzamer en voordelig verzenden? Biosiel, de nieuwste ontwikkeling van direct mailspecialist Nic. Oud, is een gamechanger in de postwereld. De sterke lichtgewicht papieren verpakking kan zo bij het oud papier. Niet eerder was het zo makkelijk om de...
Lees verder... about Duurzamer en voordelig verzenden, voorsprong met papieren Biosiel®

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?