Nic. Oud verdubbelt Paperwrap capaciteit

Om deze (video) embed te kunnen bekijken dienen marketing cookies geaccepteerd te worden. Klik op deze link om de cookievoorkeuren aan te passen.

Ben je op zoek naar een alternatief voor het verpakken van je magazines of brochures? Naast PE-folie en Biofolie biedt Nic. Oud de Paperwrap, de verzendverpakking van papier.

“Sinds een jaar of tien verpakken wij brochures en bladen in deze verzendverpakking van papier. De vraag naar duurzame verpakkingen is de afgelopen jaren zodanig gestegen dat wij met de seallijn waarop wij wrappen, inmiddels capaciteit te kort komen.” Zegt Patrick Oud, Algemeen directeur. “Daarom is vorig jaar besloten om een extra Paperwrap machine te kopen. Deze tweede machine wordt maart 2021 operationeel. Hiermee kunnen wij voldoen aan de toenemende vraag om meer drukwerk in papier te verpakken. Wij verhogen hiermee onze capaciteit naar 400.000 paperwraps per dag.”

De Paperwrap biedt unieke segmentatiemogelijkheden, zowel bij de klant op de mat als in het schap

Het unieke aan de Paperwrap verpakking is dat je kan segmenteren op meerdere manieren. Een groothandel, bijvoorbeeld, stuurt zijn reclamebrochure naar verschillende landen. Voor deze wraps gebruiken we in offset bedrukte rollen, gedrukt in de verschillende talen. Wij wrappen de Franse brochures in de Franstalige paperwrap, enzovoorts. Voor de uitgever is de Paperwrap zowel geschikt voor losse verkoop als het geadresseerd versturen naar abonnees. Voor voor de verzending naar abonnees worden de wraps voorzien van NAW-gegevens.

NWS_Paperwraps

Papierverpakking met hoge attentiewaarde

De Paperwrap biedt extra advertentieruimte. Printen wij de wrap in High Speed Inkjet dan zijn er nog veel meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een gepersonaliseerde boodschap of aanbieding. Jij bepaalt de vorm en de opdruk. Dit maakt jouw boodschap opvallend en relevant voor de ontvanger. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de wrap kan volledig worden gepersonaliseerd door variabel printen. Zo begint jouw storytelling direct met een blik op de verpakking.

Wil je meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden van de Paperwrap? Neem direct contact op!

contact