Nic. Oud verdubbelt Paperwrap capaciteit

paperwrap

Ben je op zoek naar een alternatief voor het verpakken van je magazines of brochures? Naast het verpakken in folie biedt Nic. Oud de Paperwrap, de verzendverpakking van papier.

“Sinds een jaar of tien verpakken wij brochures en bladen in deze verzendverpakking van papier. De vraag naar duurzame verpakkingen is de afgelopen jaren zodanig gestegen dat wij met de seallijn waarop wij wrappen, inmiddels capaciteit te kort komen.” Zegt Patrick Oud, Algemeen directeur. “Daarom is vorig jaar besloten om een extra Paperwrap machine te kopen. Deze tweede machine wordt maart 2021 operationeel. Hiermee kunnen wij voldoen aan de toenemende vraag om meer drukwerk in papier te verpakken. Wij verhogen hiermee onze capaciteit naar 400.000 paperwraps per dag.”

Paperwrap verpakken op hoge snelheid

De Paperwrap biedt unieke segmentatiemogelijkheden, zowel bij de klant op de mat als in het schap

Het unieke aan de Paperwrap verpakking is dat je kan segmenteren op meerdere manieren. Een groothandel, bijvoorbeeld, stuurt zijn reclamebrochure naar verschillende landen. Voor deze wraps gebruiken we in offset bedrukte rollen, gedrukt in de verschillende talen. Wij wrappen de Franse brochures in de Franstalige paperwrap, enzovoorts. Voor de uitgever is de Paperwrap zowel geschikt voor losse verkoop als het geadresseerd versturen naar abonnees. Voor de verzending naar abonnees worden de wraps voorzien van NAW-gegevens.

NWS_Paperwraps

Papierverpakking met hoge attentiewaarde

De Paperwrap biedt extra advertentieruimte. Printen wij de wrap in High Speed Inkjet dan zijn er nog veel meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een gepersonaliseerde boodschap of aanbieding. Jij bepaalt de vorm en de opdruk. Dit maakt jouw boodschap opvallend en relevant voor de ontvanger. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de wrap kan volledig worden gepersonaliseerd door variabel printen. Zo begint jouw storytelling direct met een blik op de verpakking.

Wil je meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden van de Paperwrap?

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?