Verzenden naar Frankrijk, nu snel en voordelig

Voordelig verzenden naar Frankrijk

Wil je post snel en voordelig verzenden naar Frankrijk? Nic. Oud levert voor de bezorging in Frankrijk, jouw direct mail, periodieken en tijdschriften direct af bij La Poste*.

Wij zijn hiervoor door La Poste geaccrediteerd en verzorgen de directe sortering in de “La Poste Cubes” volgens de richtlijnen van de Franse postbezorger. Zonder omweg, dat bespaart je tijd en geld.

Verzenden naar Frankrijk
La Poste Cube voor verzending direct naar Frankrijk

Verzenden naar Frankrijk

Door deze accreditering is Nic. Oud de eerste partij in Nederland die direct mag aanleveren bij de Franse post. Dit geeft ons een unieke positie in Nederland met extra service voor onze klanten die graag snel en tegen een scherp tarief de post naar Frankrijk willen versturen. Op deze manier verloopt de productie, handeling en de verzending van jouw direct mail geheel via Nic. Oud.

*La Poste is hét Frans postbedrijf dat actief is in zowel de France métropolitaine, het Frankrijk op het Europese vaste land, als in de vijf Franse overzeese departementen en de gemeenschappen.

Selectieve sealmachine met 26 stations

Seal tijdschriften

Vraag direct een offerte aan!

Voor snel en voordelig verzenden naar Frankrijk!

Bespaar op verzendkosten

Wanneer je brieven, direct mail, brochures, folders, magazines, tijdschriften en pakketten verstuurt via Nic. Oud, kun je flink besparen op de portokosten. Dankzij onze volumecontracten, kennis en direct entry mogelijkheden profiteer je altijd direct van aantrekkelijke kortingen. Voor het versturen van jouw mailing, pakketten of pallets, zowel bij nationale als internationale verzending! Maar er zijn nog meer handige weetjes om jouw verzendkosten te reduceren.

Lees hier onze tips om te besparen op verzendkosten.