De Nic. Oud bureaukalender, de onmisbare planningstool voor 2022

Bureaukalender 2022

Wil je al beginnen met de planning voor 2022? Vraag hier de Nic. Oud bureaukalender aan! Een handige tool voor op je werkplek, thuis en op kantoor.

Heb je als relatie van Nic. Oud nog geen kalender ontvangen? Vraag er één aan bij je contactpersoon.

Attentiewaarde

Een kalender is een leuke attentie, ook om te versturen als kerst-, nieuwjaarswens. Bovendien ben je zo heel 2022 in beeld! Wil je advies voor een eindejaars-DM, bijvoorbeeld deze bureaukalender? Neem dan contact op met de direct mail specialisten van Nic. Oud!

De Nic. Oud bureaukalender is geprint op FSC- gecertificeerd papier, verpakt in 100% recyclebare folie en CO2 neutraal verzonden. Meer dan 3600 zonnepanelen voorzien de productie en ons bedrijfspand van groene stroom. Hier lees je meer over hoe wij onze bedrijfsprocessen verduurzamen.

Onze tips & tricks voor Direct Mail

We krijgen vaak de vraag, hoe moet je een direct mail campagne opzetten? Als hulpmiddel hebben we de belangrijkste tips voor een perfecte direct mailcampagne samengevat in een Infographic. Hierin lees je meer over de inhoud en het design van een perfecte direct mail.

Download hier de Infographic met 10 Tips voor een perfecte direct mail.

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?