Met Inkjettechnologie meer mogelijk

Om deze (video) embed te kunnen bekijken dienen marketing cookies geaccepteerd te worden. Klik op deze link om de cookievoorkeuren aan te passen.

Het is inmiddels bijna anderhalf jaar geleden dat Nic. Oud investeerde in de nieuwste inkjettechnologie met de aanschaf van de Screen Truepress Jet 520HD. Ook onze relaties zijn in deze korte periode zeer onder de indruk geraakt van de afdrukkwaliteit en snelheid van onze inkjetprinter. De hoeveelheid en diversiteit aan printorders laat zien dat ook zij de mogelijkheden van de TruePress hebben omarmd.

NWS_Screen film

De Screen TruePress is ideaal voor realisatie van intelligente marketing communicatie in print met 100% individueel gerichte content voor persoonlijke en relevante DM. En dat maakt hoge respons nu mogelijk.

Kwaliteit en snelheid

De afdrukkwalNWS_Paperwrapsiteit is hoog en zeer contant, de eerste pagina is altijd exact hetzelfde als de laatste pagina. Korte droogtijd in combinatie met het hoge volume zorgt voor korte productietijden. Wij produceren voornamelijk selfmailers, gepersonaliseerde brieven en uitnodigingen, leaflets, paperwraps, kaarten en magazines. En wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheid voor het variabele bedrukken van verpakkingsmaterialen.

De voordelen

Onze relaties ervaren veel voordeel bij de korte levertijden van de geprinte DM materialen. De productie vindt volledig in huis plaats, zo worden de materialen nog dezelfde dag geprint, verwerkt en verzonden. Dit maakt real time marketing in print – on demand- mogelijk en DM bereikbaar voor kleine budgetten en snelle acties.

Printen met nieuwste inkjettechnologie

nieuwste inkjetprinter

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor uw marketingcommunicatie in print?

Neemt direct contact op

Investeren in inkjet? Ga via Veenendaal naar Düsseldorf.

Op 12 mei organiseert het GOC het ‘Inkjet’ seminar Via Veenendaal naar Drupa: inzicht in inkjet. Namens Nic. Oud  neemt Christel van de Wal, manager Print & IT plaats in het panel van deskundige bij de paneldiscussie: inkjet in de praktijk.

Aanmelden kan via de website van het GOC; http://www.goc.nl/over-GOC/evenementen/Via-Veenendaal-naar-Drupa-inzicht-in-inkjet

Start productie voor individueel drukwerk

Targeting, individueel drukwerk