Met Inkjettechnologie meer mogelijk

inktjettechnologie

Het is inmiddels bijna anderhalf jaar geleden dat Nic. Oud investeerde in de nieuwste inkjettechnologie met de aanschaf van de Screen Truepress Jet 520HD. Ook onze relaties zijn in deze korte periode zeer onder de indruk geraakt van de afdrukkwaliteit en snelheid van onze inkjetprinter. De hoeveelheid en diversiteit aan printorders laat zien dat ook zij de mogelijkheden van de TruePress hebben omarmd.

De Screen TruePress is ideaal voor realisatie van intelligente marketing communicatie in print met 100% individueel gerichte content voor persoonlijke en relevante DM. En dat zorgt voor voor hoge respons!

Inkjettechnologie voor kwaliteit en snelheid

NWS_Paperwraps

De afdrukkwaliteit is hoog en zeer contant, de eerste pagina is altijd exact hetzelfde als de laatste pagina. Korte droogtijd in combinatie met het hoge volume zorgt voor korte productietijden. Wij produceren voornamelijk selfmailers, gepersonaliseerde brieven en uitnodigingen, leaflets, paperwraps, kaarten en magazines. En wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheid voor het variabele bedrukken van verpakkingsmaterialen.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor marketingcommunicatie in print?

De voordelen

Onze relaties ervaren veel voordeel bij de korte levertijden van de geprinte DM materialen. De productie vindt volledig in huis plaats, zo worden de materialen nog dezelfde dag geprint, verwerkt en verzonden. Dit maakt real time marketing in print – on demand- mogelijk en DM bereikbaar voor kleine budgetten en snelle acties.

Deel dit bericht:

Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Biosiel® is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Biosiel®, verzendverpakking zonder poespas Biosiel® is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder... about Nieuw: Biosiel® hét alternatief voor sealen in folie

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. Het toevoegen van een pasje op...
Lees verder... about Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?