Paperwrap: Direct Mail verpakking van papier

Ben je op zoek naar een direct mail verpakking met een hoge attentiewaarde, unieke segmentatiemogelijkheden en een respons verhogend resultaat? Kies dan voor de Paperwrap, de papieren verzendverpakking van Nic. Oud.

Direct mail verpakking; de paperwrap collage

Paperwrap, het veelzijdige broertje van de full colour envelop

De bedrukte envelop kennen we allemaal, net als de folieverpakking: een korte boodschap, een call to action, een prikkelende tekst of passende visual, zichtbaar aan de buitenkant: Dat zorgt voor extra attentie bij de ontvanger. Maar de full colour bedrukte envelop heeft nu een nog veel slimmer én veelzijdiger broertje: de Paperwrap. Een nieuwe generatie papierverpakking voor direct mailing, met enorm veel mogelijkheden aan toepassingen in vorm en uitstraling. Denk aan het formaat, vormgeving, kleurgebruik, tekst en beeld. Maatwerk voor afzonderlijke doelgroepen en zelfs individuele ontvangers is ook mogelijk, en dat valt gegarandeerd op. Met de Paperwrap begint jouw communicatie vanaf de verpakking die naadloos aansluiten bij de inhoud van jouw uiting. Dat pakt uit!

Voor meer informatie over de Paperwrap

Klik hier voor contact

Banderol? De praktische verpakking van papier

Volledige banderol reisgids

 

Innovatieve verzendverpakking voor direct mail

Met de innovatieve, data gestuurde  inkjetprinter,  kunnen wij de papierverpakking zowel op de binnenzijde als buitenzijde, variabel en full colour worden geprint. Jij bepaalt de vorm en de opdruk. En die kan voor elke uiting, doelgroep of ontvanger uniek zijn.

Onderstaande Paperwrap uit 2015 was een direct mail verpakking voor Amnesty International ter promotie van de webshop. Neem een kijkje in deze webshop

Paperwrap direct mail verpakkingVoordelen Paperwrap op een rijtje:

  • Unieke segmentatie mogelijkheden door variabele printmogelijkheden
  • De variant voor folieverpakking of envelop
  • Hoge attentiewaarde: ‘storytelling’ begint al bij de verpakking
  • Eenheid in uitstraling van verpakking en inhoud
  • Milieuvriendelijke uitstraling, 100 % papier dat wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen
  • Korte doorlooptijden
  • Optimale 1-op-1 communicatie
  • Een Paperwrap ‘pakt uit’ voor de ontvanger

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de Paperwrap voor direct mail verpakking? Neem contact op voor meer informatie. Of vraag direct modellen aan.

Inspiratie nodig voor een opvallende direct mail verpakking?
Lees de nieuwsartikelen op Tips en Inspiratie