Paperwrap: Direct Mail verpakking van papier

Op zoek naar een direct mail verpakking met een hoge attentiewaarde, unieke segmentatiemogelijkheden en een responsverhogend resultaat? Kies dan voor de Paperwrap van papier van Nic. Oud.

Direct mail verpakking; de paperwrap collage

 

Voor meer informatie over de Paperwrap

Klik hier voor contact

Banderol? De praktische verpakking van papier

Volledige banderol reisgids

Direct Mail verpakking
Broertje van de full colour envelop

De bedrukte envelop kennen we allemaal, net als de folieverpakking: een korte boodschap, een call to action, een prikkelende tekst of passende visual, zichtbaar aan de buitenkant: Dat zorgt voor extra attentie bij de ontvanger. Maar de full colour bedrukte envelop heeft nu een nog veel slimmer én veelzijdiger broertje: de Paperwrap. Een nieuwe generatie papierverpakking voor direct mailing, met enorm veel mogelijkheden aan toepassingen in vorm en uitstraling. Dat geldt voor het formaat, vormgeving, kleurgebruik, tekst en beeld. Maatwerk voor afzonderlijke doelgroepen en zelfs individuele ontvangers is nu mogelijk, waardoor een zeer hoge attentiewaarde is gegarandeerd. Met de Paperwrap begint uw communicatie vanaf de verpakking die naadloos aansluiten bij de inhoud van uw uiting. Dat pakt uit!

Innovatieve geprinte direct mail verpakking 

Met de innovatieve, data gestuurde  inkjetprinter,  kan de papierverpakking zowel op de binnenzijde als buitenzijde,  variabel en full colour worden geprint. U bepaalt de vorm en de opdruk. En die kan voor elke uiting, doelgroep of ontvanger uniek zijn.

Onderstaande Paperwrap was een direct mail verpakking voor Amnesty International ter promotie van de webshop. Neem een kijkje in deze webshop

Paperwrap direct mail verpakkingVoordelen Paperwrap op een rijtje:

  • Unieke segmentatie mogelijkheden door variabele printmogelijkheden
  • De variant voor folieverpakking of envelop
  • Hoge attentiewaarde: ‘storytelling’ begint al bij de verpakking
  • Eenheid in uitstraling van verpakking en inhoud
  • Milieuvriendelijke uitstraling, 100 % papier dat wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen
  • Korte doorlooptijden
  • Optimale 1-op-1 communicatie
  • Een Paperwrap ‘pakt uit’ voor de ontvanger

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Paperwrap voor direct mail verpakking? Neem contact op voor meer informatie. Of vraag direct modellen aan.

Inspiratie nodig voor een opvallende direct mail verpakking?
Lees de nieuwsartikelen op Tips en Inspiratie