Selectieve sealmachine met 26 stations

Seal tijdschriften

Voor het machinaal selectief en variabel samenvoegen van folders, documenten, magazines of brochures beschikken wij over een selectieve sealmachine met 26 stations. Hiermee stellen wij unieke geadresseerde mailpacks samen.

Selectieve sealmachine met 26 stations

Met onze nieuwste machine zijn we instaat om unieke mailpacks machinaal samen te stellen. Op deze manier ontvangt de geadresseerde één pakket op maat met alleen dat ene magazine en/of die specifieke folder(s) op basis van relevatie voor de ontvanger. Naast de standaard adressering is het ook mogelijk om het voorblad volledig te personaliseren. Dat is pas effectief communiceren met je doelgroep.

Unieke mailpacks

Het voorblad wordt voorzien van een unieke datamatrix code. Deze code wordt gelezen en hiermee wordt elk specifieke station aangestuurd om het mailstuk samen te stellen. Het unieke en relevante mailpack wordt verpakt in folie en gesorteerd conform de richtlijnen van de betreffende postverspreider.

Selectieve sealmachine

Samenvoegen van partijen

Bestaat uw mailbestand uit meerdere segmenten? Dan is het mogelijk om hiervan uiteindelijk één bestand te maken. Hierdoor kunnen de portokosten voor u gunstiger uitvallen. Er wordt dan één partij volledig gesorteerd in plaats van meerdere kleinere partijen.

Voor informatie over selectieve mailpacks:

Klik hier voor contact!

26 vergaarstations

Vooralsnog bestaat deze 27 meter lange machineconfiguratie uit 26 variabele stations die elk individueel kunnen worden aangestuurd. Wij verwachten dit jaar de machine te gaan uitbreiden naar totaal 32 stations!

Minder verspilling minder kosten

Deze manier van persoonlijke mailpakketten samenstellen en verzenden draagt bij aan minder verspilling. In plaats van een dikke catalogus of reclamekrant te verzenden is het mogelijk om alleen datgene te sturen dat relevant is voor de ontvanger. Op deze manier biedt Nic. Oud zijn relaties een duurzame oplossing die bijdraagt aan minder verspilling en minder kosten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van direct mailNeem contact op voor meer informatie.