Meer rendement met een Up-to-Date databestand

Up-to-date databestand

De nieuwe promotiecampagne is gereed. Een opvallende reclameactie met een aansprekende direct mail en een aanbieding die zeker goed gaat scoren! Door de juiste content en relevantie kun je met direct mail heel gericht één op één communiceren met de ontvanger. Een voorwaarde voor maximale respons is een up-to-date databestand. Nic. Oud helpt ondernemers hun database te optimaliseren.

Up-to-date databestand

Elk databestand veroudert in de loop der tijd. Wist je dat 8% van de Nederlanders per jaar verhuisd? Ook kinderen die het huis uit gaan, scheidingen en overlijden zorgen voor de vervuiling van het databestand. En helaas sturen we niet alle bedrijven waar we in het bestand staan een bericht. Nu stuurt Postnl met de Verhuisservice de post wel tijdelijk door naar het nieuwe adres. Is na verloop van tijd de adreswijziging nog niet aangepast, dan ontvangt de nieuwe bewoner de direct mailing. Uit onderzoek blijkt dat maar 1 op de 3 nieuwe bewoners de moeite neemt om deze verkeerde post retour te sturen. Hierdoor komt ook niet alles wat verkeerd is bezorgt ook daadwerkelijk retour.

Databestand verbeteren met Data Scan

Met een Data Scan van het databestand worden de incomplete of foutieve adressering opgespoord. Indien dit mogelijk is worden deze gecorrigeerd vanuit een consumentenbestand dat is gevuld uit diverse bronnen. Tevens worden de gegevens ontdubbeld, de overledenen verwijderd en de DM postblokkade adressen geblokkeerd. Met deze Data Scan beschik je over een correct en actueel databestand waarmee het bereik van een direct mail campagne optimaal is.

Direct mail vesturen?

Typefout in NAW gegevens

Door het handmatig intypen van NAW gegevens is een fout snel gemaakt. Zeker als dit moet worden ingevoerd bij een drukke kassa waar zich een rij wachtende klanten heeft gevormd. Een verkeerd huisnummer, letter in de postcode of de straatnaam zorgt dat post niet of verkeerd wordt bezorgd.

Tips voor een up-to-date database

 • Zorgvuldig registeren. Bij gebruik van een postcodetabel vult het systeem automatisch, juist en snel de adresgegevens
 • Regelmatige controle 
  • Vraag bij het klantcontact om even de adres gegevens te controleren
  • Indien je over het emailadres beschikt kun je via email de vraag stellen
  • Vraag in een direct mail of emailnieuwsbrief om bij verhuizing dit door te geven
 • Maak het makkelijk om wijzigingen door te geven 
  • Bijvoorbeeld in de winkel bij de kassa
  • Met een snel vindbaar formulier op de website
 • Laat Nic. Oud helpen, wij kunnen jouw databestand op regelmatige basis aanvullen en verbeteren. Vraag onze Sales medewerkers naar de mogelijkheden

Direct mail met meerwaarde

Ook voor ons geldt: een direct mail is past geslaagd als het doel is bereikt. Wij ondersteunen onze klanten met de productie van onderscheidende, hoogwaardige en trefzekere direct mail. Wij helpen je graag met het bereiken van jouw doel, onze direct mail specialisten denken graag met je mee.

Wil je meer weten? Neem direct contact op voor persoonlijk advies.

Deel dit bericht:

Direct mail met een pasje? Da’s pas verrassend!

Direct mail is niet alleen een effectief middel om de doelgroep te bereiken, door het toevoegen van een pasje zorgt het ook voor verrassend hogere conversie. https://youtu.be/qk4vsvLOEIc De doelgroep verras je met een persoonlijke pas! Het toevoegen van een pasje...
Lees verder...

Nic. Oud verdubbelt Paperwrap capaciteit

Ben je op zoek naar een alternatief voor het verpakken van je magazines of brochures? Naast het verpakken in folie biedt Nic. Oud de Paperwrap, de verzendverpakking van papier. “Sinds een jaar of tien verpakken wij brochures en bladen in...
Lees verder...

Nooit meer iets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Nic. Oud, Direct Mail en fulfilment.

Meld je aan voor actualiteiten in je mailbox

Naam(Vereist)
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven(Vereist)
Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Nic. Oud uw persoonsgegevens verwerkt om via e-mail te informeren over de producten, diensten en actualiteiten binnen ons vakgebied. Wilt u per e-mail geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out van de nieuwsbrief of per e-mail naar marketing@nicoud.nl. Meer weten? Raadpleeg de privacy statement op onze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

icon-contact

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies op maat. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Nieuw: Sealpapier hét alternatief voor sealen in folie

Sealpapier is een nieuwe soort verzendverpakking van 100% papier. Nic. Oud heeft deze verpakwijze exclusief ontwikkeld en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar duurzame verzendverpakkingen. Sealpapier, verzendverpakking zonder poespas Sealpapier is een dunne verzendverpakking zonder poespas, een uitstekend alternatief...
Lees verder...

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?