Snel en voordelig brieven printen en verzenden

Direktwerbung NicOud

Voor het verzenden van grote partijen brieven ben je bij Nic. Oud aan het juiste adres. Wij printen de brieven met en zonder acceptgiro’s of Tikkie QR codes en dat kan ook nog geheel gepersonaliseerd. Vervolgens worden de brieven geadresseerd verzonden, bijvoorbeeld in een envelop.

Brieven verzenden

De envelop is nog steeds één van de meest gebruikte verpakking om brieven en andere documenten in te versturen. De persoonlijke touch van de envelop geldt niet alleen voor een persoonlijke brief, maar ook voor direct mailingen in grote volumes. Een speciale bedrukking, een afwijkend formaat, of afwijkende of meerdere vensters in de envelop zorgen dat je brief opvalt in de post. Het vullen van enveloppen – couverteren – gebeurt meestal machinaal en volautomatisch. Maar ook het handmatig insteken van verschillende items in een envelop is mogelijk. Bij Nic. Oud printen, couverteren en verzenden wij jaarlijks meer dan 20 miljoen brieven.

Brieven printen en verzenden? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

10 Tips voor een perfecte direct mail met hoge response

 

Nic. Oud_ brieven verzenden

De voordelen van brieven couverteren

  • Alle formaten enveloppen
  • Ongelimiteerd aantal items
  • Van brieven tot folders en catalogi
  • Synchroon insteken mogelijk

Brieven printen bij Nic. Oud

  • Laserprinten in zwart van mailing gegevens, teksten en overige variabele data
  • Full-colour digitaalprinten
  • Hoog volume inkjetten van mailing gegevens op enveloppen, kaarten, folie, ect.
  • Printen van de rol, documenten en brieven
  • Hoge resolutie full colour inktjetprinten van de rol

We passen deze verschillende digitale printtechnieken onder andere toe voor:

Wil je meer weten over de printen mogelijkheden bij Nic. Oud? Informeer bij onze specialisten of vraag direct een offerte aan!

Verzendkosten

Wanneer je brieven, brochures, folders, magazines, tijdschriften en pakketten verstuurt via Nic. Oud, kunt je flink besparen op de verzendkosten. Dankzij onze volumecontracten profiteert je van aantrekkelijke kortingen voor het versturen van mailingen of pakketten. Zowel bij nationale als internationale verzending! Maar er zijn nog meer handige weetjes om de verzendkosten te reduceren.

Besparen op verzendkosten

De portokosten vormen vaak een groot deel van je direct mail campagnebudget. Ook voor de E-commerces branche zijn de kosten voor het verzenden een serieuze post. Dan maakt een besparing van een paar procent op jaarbasis al veel verschil. Hoe je kunt besparen? Lees hier onze tips om te besparen op de verzendkosten.

Nic. Oud is de specialist op gebied van direct mail, printen, verpakken en verzenden. Hierbij zijn wij volledig onafhankelijk als het gaat om de verspreiding van uw post. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op, wij adviseren je graag.