CO2 neutrale verzending

Samen sterk voor een groenere wereld

Milieuvriendelijk bezorging met CO2 neutrale verzending

Nic. Oud is in het bezit van het PostNL certificaat CO2 neutrale post- en pakketbezorging. Dit betekent dat wij de CO2-uitstoot compenseren die vrijkomt bij het distribueren van alle zendingen. Zo maken Nic. Oud en PostNL zich samen sterk voor een groenere wereld!

co2 neutrale verzending

Wat betekent CO2 neutrale verzending voor jou?

Jij verstuurt bij Nic. Oud jouw post en pakketten CO2-neutraal via PostNL. In totaal tekende Nic. Oud voor groene verzending van 20 miljoen poststukken en bijna 500.000 pakketten. Voor jou belangrijk om te weten dat hiermee jouw mailingen en pakketpost CO2-neutraal verzonden worden.

CO2 neutrale verzending

Investeren in duurzame projecten van Natuurmonumenten

Nic. Oud neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in het duurzame programma. De bijdrage van PostNL wordt geïnvesteerd in duurzame projecten van Natuurmonumenten in Nederland. In 2017 is de donatie gebruikt om het leefgebied van de grote karekiet en roerdomp te verbeteren en te vergroten in het Nationaal Landschap IJsseldelta. Kijk voor meer informatie bij PostNL.

Contact

Is duurzaamheid bij jullie ook een speerpunt?

Neem direct contact op met één van onze specialisten voor advies. Of vraag naar onze duurzaam inzetbare mogelijkheden.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?