Individueel drukwerk

Individueel drukwerk binnen jouw doelgroep

Persoonlijke communicatie met hoge attentiewaarde

Geen mens is hetzelfde. Naast kenmerken die horen bij leeftijd, leefomgeving en inkomen houden de mensen binnen jouw doelgroep er hun eigen gedrag en voorkeuren op na. Door beschikbare klantdata daarover effectief in te zetten, maak je jouw aanbod nog doeltreffender. ‘Targeting’ noemen wij dat.

Klantdata_Targeting

Individueel drukwerk binnen jouw doelgroep

Inmiddels is het technisch mogelijk om offline marketingcommunicatie middelen te realiseren die volledig zijn afgestemd op de ontvanger. Klantdata effectief inzetten voor individueel drukwerk binnen jouw doelgroep. Krachtige, gepersonaliseerde mailings, folders of magazines die de mogelijkheden van online evenaren en vooral hoge respons mogelijk maakt. Dat is 1-op-1 drukwerk anno nu.

Bekijk onze animatie over Targeting waarin we uitleggen hoe jij Target Marketing offline kunt toepassen.

Wil je de mogelijkheden om effectief individueel drukwerk toe te passen in de communicatiemix ontdekken? Wij denken graag met je mee. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze experts om te onderzoeken welk voordeel offline target marketing voor jou kan opleveren.

Besparen op verzendkosten

Nic. Oud is ook expert in wereldwijd verzenden van onder meer direct mail. Hiermee kun je flink besparen op de portokosten.

Contact

Wil je Direct Mail versturen?

Wij denken graag met je mee om maximale respons uit jouw printmarketing actie te halen. Neem direct contact op met één van onze direct mail specialisten voor advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant

Video's

Duurzaamheid

Actualiteiten

Play Video

3634 zonnepanelen voorzien Nic. Oud van duurzame energie

Nic. Oud heeft op het dak van het 20.000 m2 grote bedrijfspand in Heerhugowaard totaal 3634 zonnepanelen laten plaatsen. Deze hoge rendement panelen leveren per stuk 335 Wp (Wattpiek) waarmee het totaalvermogen van de zonnepanelen uitkomt op 1.2000.000 Wp.

Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Begin dit jaar maakte Nic. Oud bekend een betaalbaar en duurzaam alternatief te hebben ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van drukwerk in folie. Deze voordelig duurzame verzendverpakking, inmiddels bekend onder de naam Biosiel®, heeft een aantal unieke eigenschappen. Het...
Lees verder... about Wederom groot groen verpakkingsnieuws van Nic. Oud

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?