Diensten

Wij zijn specialisten op het gebied van

Fulfilment

De afhandeling van bestellingen en voorraadbeheer vormen een logistieke en administratieve uitdaging. Kwaliteit en goede automatisering zijn essentieel bij order- en responsverwerking, opslag, voorraadbeheer, pick & pack en retourafhandeling. Voor toelevering van POS-materialen aan jouw filialen? De logistieke oplossingen voor jouw (web)winkel? Als fulfilment specialist en logistieke partner neemt Nic. Oud deze zaken uit handen. Je houdt intussen real-time inzicht en controle over het hele logistieke proces.

Weblogistics

Op het gebied van distributie en logistiek maken wij voor jou het verschil! Als partner voor zowel grote als kleine bedrijven in B2B en B2C ontzorgen wij het Weblogistics proces. Wij begrijpen dat je behoefte hebt aan een flexibele aanpak en een hoog serviceniveau voor jouw klanten. Vertrouw op onze ervaring, onderscheidende service en profiteer van de scherpe verzendtarieven bij de betere post- en bezorgdiensten.

Targeting, Target marketing voor direct mail

Targeting

Nooit eerder was er zoveel kennis beschikbaar over de behoefte, het gedrag en voorkeuren van (potentiële) klanten. Die data wil je kunnen gebruiken voor doeltreffende acties. Target marketing, of zoals wij dat noemen ‘targeting’, is online al vanzelfsprekend. Bij Nic. Oud kan dat nu ook offline: in gepersonaliseerde print – precies hoe, waar, wanneer en bij wie je wilt. Ontdek de innovatieve mogelijkheden!