Diensten

Wij zijn specialisten op het gebied van

Fulfilment

De afhandeling van bestellingen en voorraadbeheer vormen een logistieke en administratieve uitdaging. Kwaliteit en goede automatisering zijn essentieel bij order- en responsverwerking, opslag, pick & pack en retourafhandeling. Toelevering van POS-materialen aan uw filialen? Verzending voor uw (web)winkel? Als fulfilment specialist en logistieke partner neemt Nic. Oud u deze zaken uit handen. U houdt intussen real-time inzicht en controle over het hele logistieke proces.

Weblogistics

Op het gebied van distributie en logistiek maken wij voor u het verschil! Als partner voor bekende en minder bekende bedrijven in B2B en B2C ontzorgen wij het Weblogistics proces. Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan een flexibele aanpak en een hoog serviceniveau voor uw klanten. Vertrouw op onze ervaring, onderscheidende service en profiteer van de scherpe verzendtarieven bij de betere post- en bezorgdiensten.

Targeting, Target marketing voor direct mail

Targeting

Nooit eerder was er zoveel kennis beschikbaar over de behoefte, het gedrag en voorkeuren van (potentiële) klanten. Die data wilt u kunnen gebruiken voor doeltreffende acties. Target marketing, of zoals wij dat noemen ‘targeting’, is online al vanzelfsprekend. Bij Nic. Oud kan dat nu ook offline: in gepersonaliseerde print – precies hoe, waar,  wanneer en bij wie u wilt. Ontdek de innovatieve mogelijkheden!