Services

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van...

Print & Mail

icon-print-mail_350-350

Maximaal gepersonaliseerd, wereldwijd verzonden

Geadresseerde post printen, verpakken en versturen, dat doet Nic. Oud op het hoogst denkbare niveau. Altijd in de uitvoering die je print-mediacampagne succesvol maakt. Van donateursbrief en actiekaart tot magazine. Razendsnel gerealiseerd, maximaal gepersonaliseerd en wereldwijd verzonden. Met als bonus: gegarandeerd tegen de scherpste verzendtarieven.

Onze services in Print & Mail:

Fulfilment

icon-fulfilment_350-350

De ultieme oplossing voor logistieke processen

Met fulfilment van Nic. Oud verdwijnen de logistieke hordes die tussen jou en je klant staan. Wij maken je producten tiptop verzendklaar, dankzij een superefficiënte supply chain en ongekende flexibiliteit. Segmenteren en razendsnel opschalen is onze kracht, en dat bespaart jou ook productie-, voorraad- en verzendkosten. Terwijl wij het werk doen, hou jij 24/7 controle over het proces.

Fulfilmentservices van Nic. Oud

Weblogistics

icon-weblogistics_350-350

Gestroomlijnde en schaalbare webwinkellogistiek

Logistiek en distributie van je webshop: er komt een moment waarop zelf afhandelen je meer gedoe dan rendement oplevert. Dat is precies het moment om Nic. Oud in te schakelen. Wij regelen alle logistieke zaken voor je webwinkel: opslag van je voorraad, orderverwerking, bestellingen verpakken, wereldwijd verzenden en retourverwerking. Dat scheelt jou tijd, fouten en kopzorgen.

Onze services in Weblogistics:

Duurzaam verzenden

icon-duurzaam-verzenden_350-350

Bewust omgaan met materiaal, mens en milieu

Wil jij je pakketten of poststukken duurzaam verzenden? Er zijn oplossingen die de ecologische voetafdruk van direct-mail of fulfilment verkleinen, op andere manieren dan je misschien denkt. Nic. Oud adviseert je graag hierover. Daarnaast versterkt onze actieve MVO-strategie – inclusief toepassing van groene energie – ook jóuw duurzaamheidsambities.

Duurzaam verzenden realiseert Nic. Oud door:

Direct Mail & Fulfilment

Meer weten over onze aanpak?